perjantai 16. lokakuuta 2009

New Moon -"kirja"

Juhlimme tänään tyttäreni syntymäpäivää ja sisaren tulevaa nimipäivää kertaheitolla. Molemmat pitävät kirjasarjasta Twilight, joten halusimme jotakin siihen liittyvää. Sisaren hyvä ystävä Mari Joki teki ystävällisesti lahjan:


Kirjasarjan toinen osa - New Moon

Eikö olekin aidon kirjan näköinen ja vielä kaunis kukka päällä? Uskokaa tai älkää, kyseessä ei ole kirja, vaan herkullinen täytekakku! City-lehti on valinnut Mari Joen Parhaaksi Kakuntekijäksi ja syystäkin. Kakut ovat upeita luomuksia, mielikuvitusta täynnä ja ammattitaidolla tehtyjä.



Luvut näkyvissä

Kakun sisäosa on todella herkullista. Hieman arvailujen varassa oli, mitä marjaa oli käytetty mausteena, koska unelmanpehmeä täyte suorastaan suli suussa. Päällinen maistui aavistuksen salmiakkiselta, ei lainkaan sokerinen, vaikka ilmeisesti jonkinlainen sokerikuorrute oli kyseessä. Mari seuraileekin kansainvälistä kakkumediaa Internetistä ja lehdistä sekä tilailee myös erikoisia tarvikkeita ulkomailta.



Kaunis kukka vielä odottelee leikkausta

Kakun päällä oleva taidokas kukka on aivan oikean näköinen. Marin piti oikein sanoa, että se on todella syötävää. Hyvä kun mainitsi, olisimme saattaneet muuten erehtyä luulemaan sitä aidoksi kukaksi ja siirtää herkkupalan syrjään. Kukassa kiinnitti huomiota, että Mari oli onnistunut saamaan varren samettisen pehmeän näköiseksi, kun taas kukka oli hehkuva ja kiiltävä. Onnistunut luomus eikä lainkaan keinotekoisen oloinen, vaan täyttä tavaraa koko kakku.

Toivottavasti Mari onnistuu avaamaan kakkupuodin, me tulemme tilaamaan kyllä kirjasarjan seuraavatkin osat. Lisää Marin upeita luomuksia voi ihailla www.flickr.com/photos/marijoki

Jos haluat tilata kakun Marilta, sekin onnistunee, lähettele sähköpostia Marille marijoki@gmail.com

Kiitos kakusta, se kruunasi tämän viikonlopun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti